Dagtrip en rondvaart op de Utrechtse Vecht

Dagtrip en rondvaart op de Utrechtse Vecht op dinsdag 7 mei 2024.

Een rondvaart over de Utrechtse Vecht is één van de mooiste rondvaarten die u kunt maken in Nederland. Het is echt genieten van prachtige gebouwen, statige huizen en leuke theekoepels langs de route. Via een mooie route rijden we van Zwolle naar Maarssen, waar we rond de middag inschepen. We varen ongeveer 3,5 uur richting Loenen a/d Vecht en de schipper vertelt onderweg wat we kunnen zien. Er wordt aan boord een luxe broodjeslunch geserveerd en aan het eind koffie of thee met een petit four. Vertrek uit Zwolle om 09.30 uur en omstreeks 17.30 uur hopen we terug te zijn. De kosten van deze dagtrip zijn € 80,= p.p. op basis van het prijspeil van 2023. Pas begin 2024 kan de definitieve reissom worden bepaald.

U kunt zich aanmelden bij ons commissielid Bert Holthof, bij voorkeur per mail: b.holthof@ziggo.nl of via zijn mobiel: 06-10114579.

Voor deelname graag de volgende gegevens bij hem aanleveren: Naam, adres, telefoonnummer en e-mailadres. Ook de naam en telefoonnummer van de contactpersoon (bij eventuele calamiteit).

Waar wilt u opstappen?: de carpoolplaats bij het Mercurehotel of achter het station?

Bent u lid van de KBO of de PCOB?

Bij voldoende deelname ontvangt u meer informatie

    Aanmelden voor deze activiteit: